Over mij
Wie ben ik?

Let me tell you

Waar het begon.

Limitless Communication is opgericht in 2020 met slechts één missie: Ondernemers ondersteunen in zichzelf creatief zichtbaar maken om op die manier te groeien en meer vrijheid te creëren. 

Ik ben in 2018 afgestudeerd als Communicatie Professional (Fontys Eindhoven). In mijn jaren daarvoor was het al wel duidelijk dat ik sociale media, bloggen e.d. super interessant vind omdat ik voor ongeveer 2 jaar een actief Youtube kanaal & blog had (met als onderwerp: beauty haha). Hiermee stond ik ook onder contract bij een mediabureau in Amsterdam! #lifegoals toen Door mijn studie is dit helaas verwaterd, maar mijn interesse in design en video werd daardoor alleen maar meer getriggerd! 

 

Van idee naar (virtueel) papier 
Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik wilde leren hoe ik mijn ideeën in mijn hoofd ook daadwerkelijk kon vormgeven. Nu moet je mij niet een cadeautje laten inpakken want dat ziet er niet uit, maar een eBook maken, video’s & podcast editen, enz vind ik super!

Op naar het buitenland.

Jammer genoeg werd er op mijn opleiding hier niet heel veel over geleerd en besloot ik in mijn 3e leerjaar de stoute schoenen aan te trekken en voor een half jaar naar Lissabon te gaan waar ik les kreeg op IADE. IADE is een school voor fotografie en design en hier werd ik dan ook meteen in het diepe gegooid! Van Illustrator lessen, Photoshop en Indesign tot aan stop-motions en Adobe After Affects (animatie). Het was echt een mega leerzame en leuke tijd en zonder dit half jaar had ik mijn ideeën nooit kunnen uitwerken! 

Eerste bedrijf! 
In 2018 (gestopt in december 2022.) ben ik ook samen met mijn huidige partner het bedrijf MonkeyFit gestart. Naast communicatie heb ik ook een zeker grote passie voor voeding en dan met name Orthomoleculaire voeding. Ik ben afgestudeerd gewichtsconsulent en orthomoleculair voedings-en suppletie adviseur. Maar misschien denk je, waarom ben je dan ook editor en ben je Limitless Communication gestart? 

Creatieve duizendpoot

Ik ben Limitless Communication begonnen omdat ik ben me gaan realiseren dat ik het heerlijk vind om creatief bezig te zijn en indirect bij te dragen aan de groei van een bedrijf. Ik ben iemand die destijds hield van de mix tussen het coachen (als orthomoleculair therapeut) en het lekker ‘nerdy’ achter mijn laptop creatief bezig te zijn. 

 

Sinds september 2021 rijzen mijn vriend en ik samen de wereld rond als ‘digital nomads’. Na 1 jaar reizen en om de maand van plek naar plek te gaan merkten we al snel dat we een basis miste. Een thuis om terug te trekken en te kunnen focussen. 

En waar voelen we ons thuis? In Spanje! Dus in September 2022 besloten we om voor een langere tijd naar Valencia te gaan en wat is dit een goede keuze geweest! 

We hebben een vaste woonplek midden in Valencia en ondertussen nieuwe (nederlandse) vrienden ontmoet! 

Dus naast gezonde voeding en creatief zijn ben ik ook echt een ontzettende liefhebber van Spanje, zon en vrijheid 

Kortom,

Dit is in het heeeel kort wie ik ben. Ben je nieuwsgieriger geworden? Volg me dan zeker even op TikTok want hierop maak ik dagelijkse korte vlogs over het wonen in Spanje! 

Liefs,

Bibi